IPB

Welcome Guest


 
Start new topic
> error code
everton44
post Jan 8 2012, 01:06 PM
Post #1


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 8-January 12
Member No.: 9,499,861



i have just downloaded nero 11 trial and on instalation i get this message microsoft vc redist 2008 kb973552 (x86) has failed. setup will now exit i have tried windows update but no update was found i have never use nero before so i dont have another conflicting on my harddrive iam running windows 7 home premium 64bit your help would be appreciated thanx
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wither
post Jan 8 2012, 05:49 PM
Post #2


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 21,667
Joined: 30-August 08
Member No.: 8,132,427



Try disabling anti-virus and any security software prior to the installation.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
everton44
post Jan 8 2012, 05:57 PM
Post #3


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 8-January 12
Member No.: 9,499,861



i run avast paid version and i disabled that but still get same error
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wither
post Jan 8 2012, 06:11 PM
Post #4


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 21,667
Joined: 30-August 08
Member No.: 8,132,427



Download from here- http://www.microsoft.com/download/en/detai...en&id=5582- and try to install.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
everton44
post Jan 8 2012, 06:32 PM
Post #5


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 8-January 12
Member No.: 9,499,861



ok downloaded from link but come up repair or uninstall as apparently i already have it so i uninstaled and instaled with what i just downloaded but still same error
are you sure that nero 11 is compatible with windows 7 64bit
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wither
post Jan 8 2012, 07:04 PM
Post #6


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 21,667
Joined: 30-August 08
Member No.: 8,132,427



I have v11 on Vista 64 bit and Win 7 64bit. It's also compatible with XP SP3 32 bit.

As I understand it, you were able to uninstall and reinstall the downloaded redistributable. Is that correct?

Right click on the v11 downloaded .exe file and select "run as administrator". Does that work?
Go to the top of the page
 
+Quote Post
everton44
post Jan 8 2012, 07:22 PM
Post #7


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 8-January 12
Member No.: 9,499,861



i right clicked and run as adminstrator but still get same error message
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wither
post Jan 8 2012, 08:37 PM
Post #8


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 21,667
Joined: 30-August 08
Member No.: 8,132,427



You didn't answer my first question.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
everton44
post Jan 8 2012, 08:56 PM
Post #9


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 8-January 12
Member No.: 9,499,861



yes sorry i was it came up as repair or uninstall so i uninstalled and installed again but didnt make any differance
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wither
post Jan 8 2012, 09:15 PM
Post #10


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 21,667
Joined: 30-August 08
Member No.: 8,132,427



Something is obviously blocking it. That's why I asked about the anti-virus.

I assume that you can reinstall Avast if it's uninstalled. I would suggest uninstalling Avast and then trying it.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
everton44
post Jan 8 2012, 09:21 PM
Post #11


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 8-January 12
Member No.: 9,499,861



ok will try then let u now
Go to the top of the page
 
+Quote Post
everton44
post Jan 8 2012, 09:33 PM
Post #12


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 8-January 12
Member No.: 9,499,861



i uninstaled avast restarted pc but still getting same error message
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wither
post Jan 9 2012, 04:09 AM
Post #13


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 21,667
Joined: 30-August 08
Member No.: 8,132,427



Rather than have you chase your tail, go to nero.com- downloads- tools and download the "get support files" utility. Run that. That will get the nerosupport.cab.

Send an e-mail to tech support and attach the .cab file. Either tell them the things you've tried or reference this thread.

Let us know what they find.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
GyroGearlooseMS
post Jan 10 2012, 11:19 AM
Post #14


Advanced Member
***

Group: Nero Support Employee
Posts: 412
Joined: 9-April 10
Member No.: 8,749,478



Hi,

wither is right, contacting TechSupport directly in this case would be the best.
http://www.nero.com/eng/support-form.html

Best regards,
GyroGearlooseMS.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
everton44
post Jan 10 2012, 09:29 PM
Post #15


Newbie
*

Group: Members
Posts: 8
Joined: 8-January 12
Member No.: 9,499,861



sorry it took so long to get back to you but nero just got back to me this is what they told me to do and basically it skips the install packages at the begining were i was getting the error message everything is installed fine now thanx for your help

Please download the installation file again from :
http://nero-mirror.com/support/Nero11/Nero...-11.0.15800.exe


In case you have the installation problem as you mentioned in your previous emails again , please check the following steps:

Then Please proceed as follows:
(1)First run the downloaded installer until the extraction process is complete and click on cancel to abort the installation.
(2)Please Click on the Windows “ Start” button ->"Run"->Enter %temp% there ,then the Temp folder opens.
(3)Navigate to the extracted Nero folder NeroInstallFiles\\Nero2011x (x for version).
(4)Open this folder and execute the "nero.mmsplatinum.msi" and the installation process starts.
(5)Enter your serial number number during the installation.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
wither
post Jan 11 2012, 03:15 AM
Post #16


Advanced Member
***

Group: Members
Posts: 21,667
Joined: 30-August 08
Member No.: 8,132,427



Excellent. Enjoy!
Go to the top of the page
 
+Quote Post

Closed Topic