Welcome Guest

Start new topic
> Nero Vision will not load
post Nov 10 2011, 01:36 AM
Post #1


Group: Members
Posts: 1
Joined: 5-November 11
Member No.: 9,348,648

Since purchasing Nero10 Platinum HD in March, I've had to uninstall and reinstall several times because Nero Vision will not load. I get an error message: ( Unable to load imaging subsystem,make sure the program is installed properly.) After reinstalling the program Nero Vision will work for a couple of weeks then stop again. I run Windows 7 and have installed Nero updates.
Can anyone HELP!
Go to the top of the page
+Quote Post
post Nov 10 2011, 06:28 AM
Post #2

Advanced Member

Group: Members
Posts: 21,667
Joined: 30-August 08
Member No.: 8,132,427

Try repairing .net framework 4 in Program and Features. If that doesn't work, try doing the same think to the Nero multimedia suite 10.
Go to the top of the page
+Quote Post
post Nov 10 2011, 11:10 AM
Post #3

Advanced Member
Group Icon

Group: MVP
Posts: 1,543
Joined: 2-April 09
From: Fiano (TO)
Member No.: 8,151,484

I had a similar issue with Nero 9, and Technical support give me an hotfix that solve the problem.

You must ask them for support.


Go to the top of the page
+Quote Post

Closed Topic